Chłopaki, co tu się dzieje ?????
Na forach na które mam przyjemność zaglądać zawsze panuje ład i porządek, a admini nie wywlekają swoich brudów na światło dzienne i ewentualne pretensje rozstrzygają pomiędzy sobą.
Ale tym razem, po prostu się wkurzyłem gdy zobaczyłem kolejnego maila od PAKA.S.A ( nie tylko mam pretensje do niego, ale i do reszty adminów też), w którym nie dość, że obraża innego Admina, to jeszcze zarzuca mu "oszołomione adminowanie"
Sam napraw to swoje oszołomione adminowanie.
Uwagi przyjmuję,ale od tych panów co mają administratorów na tym forum,nie od oszołomów.
*****cut****
Przestań spamować gdzie popadnie i jaki Peace....trzymaj taki fason jak w PM kach.
Nadgorliwość jest gorsza od sabotażu butcher....
A może przypomnieć Ci niedawną aferę z CIPK* ???
http://g4g.pl/forum/serwer-%282%29/%28kandydat%29-%28cipka%29-wookie-pl/msg280900/#msg280900O ile dobrze pamiętam to sam zbeształeś kolesia.
Zanim założysz podobny temat z dupy luknij najpierw na to:
- a to już wiciu we własnej osobie..WSTYD !
Kurde.... jak tutaj oczekiwać od graczy porządku i kultury, jak sam admin jedyne co potrafi to obrazić innych i wywlekać "ścierwo" na forum publicznym.
Przecież takie uwagi może wysłać sobie na PM, a nie roztrząsać na forum i to publicznie !
Jak tutaj potem mieć zbudowany jakikolwiek autorytet, kiedy po takim publicznym kopaniu tyłka, każdy głupi dziecior piszę skargi na Adminów.
A może czas zacząć ogarniać forum od takich sytuacji?
Czy naprawdę jest nam to potrzebne ??
Może się czepiam, ale żeby móc robić porządki powinniśmy zacząć od własnego podwórka!
Pozdro
Booger