Cześć ! Pamiętaj że jako GOŚĆ nie masz dostępu do części opcji na forum.
Nie możesz się ubiegać o admina na serwerach i brać udziału w naszych eventach.
Dołączysz do nas ?
Zapraszamy !
Tagi:

Autor [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Wątek: [podanie] Chomik  (Przeczytany 342 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chomik.pl

• klei sie od brudu
  • Na forum od: Cze 2009
  • Miejsce pobytu:
  • Brud/Czysty: +24/-23
    • Status GG
  • Obserwowany
[podanie] Chomik
« dnia: 21 Listopad , 2011, 20:05:01 pm »
  • Wrzuć screena do galerii
  • 1.[SxB]Ch0m1k
    2.16\17
    3.SxB
    4.facebook..
    5.Potwierdzam gotowosc i zagrzewanie do walki.

Ostatnio zaczalem ponownie czesto bywac na serverze , jestem w godzinach wieczornych 20:00-23:30 , od 21 czesto brakuje adminow w grze , wiec chcialbym pomagac na serverze. Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie prosby. Znam zasady panujace na serverze   ,forum nie jest mi obce, chcialbym zasilic grono adminow , przydalaby sie jakas mloda krew , ktora by pomogla ozywic server :P
    « Ostatnia zmiana: 21 Listopad , 2011, 21:05:49 pm wysłana przez Chomik.pl »

Offline ChL3b

• czysty jak zad źrebaka
    • *
    • Na forum od: Lis 2009
    • Miejsce pobytu: Warszawa(Legionowo)
    • Brud/Czysty: +1/-1
      • Status GG
    Odp: [podanie] Chomik
    « Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopad , 2011, 21:16:53 pm »
  • Ja jestem za. :one:   Stały bywalec, micro zawsze ma, zasady zna i się ich trzyma. Ma tu trochę racji, że w tych późniejszych godzinach gdy jest tłok potrzeba admina, którego często brak.  Jedyne co mnie zastanawia to wiek lecz podobno zdarzało się, że admin został przyznawany osobom, które miały 17 lat podobnie jak on więc ocenę wieku pozostawię innym.

Offline WiZ

• delikatnie przybrudzony
    • **
    • Na forum od: Wrz 2010
    • Miejsce pobytu:
    • Brud/Czysty: +19/-2
    « Odpowiedź #2 dnia: 21 Listopad , 2011, 22:00:58 pm »
  • chomik jest alright, jak na takiego malego gryzonia.
    przydada sie nowy admin, bo faktycznie ostatnio brakuje.
    pozdro

Offline nadolski

• klei sie od brudu
    • Na forum od: Mar 2008
    • Miejsce pobytu: Koło ( WLKP )
    • Brud/Czysty: +60/-36
    • ''...napewno nic nie dzieje się przypadkiem...''
      • Status GG
      • Najlepsza Symulacja Piłki Nożnej ONLINE
    Odp: Odp: [podanie] Chomik
    « Odpowiedź #3 dnia: 21 Listopad , 2011, 22:53:06 pm »
  • Ja jestem za. :one:   Stały bywalec, micro zawsze ma, zasady zna i się ich trzyma. Ma tu trochę racji, że w tych późniejszych godzinach gdy jest tłok potrzeba admina, którego często brak.  Jedyne co mnie zastanawia to wiek lecz podobno zdarzało się, że admin został przyznawany osobom, które miały 17 lat podobnie jak on więc ocenę wieku pozostawię innym.

klanowicz... :okulary2:

Jedyne co mnie zastanawia to wiek lecz podobno zdarzało się, że admin został przyznawany osobom, które miały 17 lat podobnie jak on

nie ma 17 :) bez ściem prosze :P

chomik jest alright, jak na takiego malego gryzonia.
    przydada sie nowy admin, bo faktycznie ostatnio brakuje.
    pozdro

Dostał Smerf i Mater :)

Nie wiem jak tam sytuacja chomika wygląda ,ale coś mi się wydaje ,że jakiś czas temu nie grał za dużo. Jakoś tak zniknął na jakiś czas...
    Nadal mnie Twoja kandydatura nie przekonuje, jakoś Cie nie widze jako @...

''...Napewno nic nie dzieje się przypadkiem ,nie ja to ustalam a czesto jest jak ja chce''

Offline Chomik.pl

• klei sie od brudu
    • Na forum od: Cze 2009
    • Miejsce pobytu:
    • Brud/Czysty: +24/-23
      • Status GG
    • Obserwowany
    « Odpowiedź #4 dnia: 21 Listopad , 2011, 23:00:58 pm »
  • To podobnie jak ja ciebie nie widze jako @ a nim jakos jestes.  + mater jest na urlopie a Smerfa cos nie widac ....  , ty dostales kiedys szanse , wiec czemu ja mam jej teraz nie dostac? 

Offline Alariel

• śmierdzą mu nogi
    • Na forum od: Sty 2009
    • Miejsce pobytu: Warszawa
    • Brud/Czysty: +44/-11
      • Status GG
      • Mój stan Xfire
    « Odpowiedź #5 dnia: 22 Listopad , 2011, 11:57:52 am »
  • 1. Chomik, znowu wchodzisz w niepotrzebną dyskusje, to samo było w poprzednim temacie o Twojej @. Każdy ma swoje zdanie, jak ktos jest na nie to to przyjmij na ta małą chomicza klate i tyle.

2. Ciekawe jak tam sytuacja u Ciebie w tymi kickami, z tego co pamiętam wtedy bylo 180+ za spec i afk chyba.  :036: I ostatnio słabo widoczny byłeś na servie.

3. 'Świerza' krew jest, Mater pewnie niedługo wróci, Smerf tez pogra i będzie git.

4. Po co te 16/17? Masz 16. Za mało.

Tym razem nie deklarujesz, że będziesz grał rano, żeby nie było znowu:
    Jak już było pisane - notoryczny spectator + deklaracja porzucenia nauki na rzecz porannego adminowania to nie do końca to o co mi chodzi.
      :lol:

Wstrzymam się na razie, zobaczymy jak się sprawy potoczą, chociaż jestem bardziej na nie, niż na tak.

Offline ChL3b

• czysty jak zad źrebaka
    • *
    • Na forum od: Lis 2009
    • Miejsce pobytu: Warszawa(Legionowo)
    • Brud/Czysty: +1/-1
      • Status GG
    « Odpowiedź #6 dnia: 22 Listopad , 2011, 15:33:38 pm »
  • Nie wiem jak tam sytuacja chomika wygląda ,ale coś mi się wydaje ,że jakiś czas temu nie grał za dużo. Jakoś tak zniknął na jakiś czas...
    Nadal mnie Twoja kandydatura nie przekonuje, jakoś Cie nie widze jako @...

nie było go przez jakiś KRÓTKI okres i tu masz racje ale spójrz lepiej od jakiego czasu on jest na tym serwerze stałym bywalcem. Pewnie będzie to już liczone w latach.

Ja jestem za. :one:   Stały bywalec, micro zawsze ma, zasady zna i się ich trzyma. Ma tu trochę racji, że w tych późniejszych godzinach gdy jest tłok potrzeba admina, którego często brak.  Jedyne co mnie zastanawia to wiek lecz podobno zdarzało się, że admin został przyznawany osobom, które miały 17 lat podobnie jak on więc ocenę wieku pozostawię innym.

Każdy ma swoje zdanie , jak ktos jest na nie to to przyjmij na ta małą chomicza klate i tyle.

Chomik ma przyjmować wypowiedź nadola na SWOJĄ MAŁĄ KLATĘ , a nadol na swoją zapewne jak twierdzisz DUŻA KLATĘ nie musi przyjmować mojej wypowiedzi.

Przecież, każdy ma swoje zdanie, a przynajmniej tak piszesz więc czemu nadol podkreśla, że jestem z chomikiem w jednym klanie? Lubie go ale tak jak i wiele innych osób, które nie są z nim w klanie, a zapewne wypowiedzą się w tym temacie pozytywnie. Czy te wypowiedzi też masz zamiar podważać?
    « Ostatnia zmiana: 22 Listopad , 2011, 15:39:42 pm wysłana przez ChL3b »

Offline Alariel

• śmierdzą mu nogi
    • Na forum od: Sty 2009
    • Miejsce pobytu: Warszawa
    • Brud/Czysty: +44/-11
      • Status GG
      • Mój stan Xfire
    « Odpowiedź #7 dnia: 22 Listopad , 2011, 17:12:56 pm »
  • Chleb  :facepalm: Ty chyba nic nie zrozumiałeś...

Myślę, że chodziło tu o podkreślenie tego że to jest jasne jaka będzie Twoja opinia, skoro jesteście w jednym klanie.

Chomik ma przyjmować wypowiedź nadola na SWOJĄ MAŁĄ KLATĘ , a nadol na swoją zapewne jak twierdzisz DUŻA KLATĘ nie musi przyjmować mojej wypowiedzi.

Kierowałeś jakąś swoją wypowiedź do Niego? Nie. Więc co ma przyjmować na "dużą klatę"?
    (Myślę, że wielkość Jego klaty, ani moja opinia o niej, nie powinna Cie obchodzić  :fuckyou: a chomiki są małe, więc muszą mieć małą klatkę, czytaj całość  :dickhead: )

Lubie go ale tak jak i wiele innych osób, które nie są z nim w klanie, a zapewne wypowiedzą się w tym temacie pozytywnie.

Osobiście nie mam nic do Niego i jak już podkreślałam w poprzednim Jego podaniu wyróżnia się od reszty "dzieciaków" grających na servie. Lubię z Nim grać i podtrzymuję swoją opinię, mimo tego ma ode mnie neutral jak narazie.

Czekamy na wypowiedzi reszty graczy, więc nie zaczynaj niepotrzebnej dyskusji, która nic nie wniesie nowego.

Offline Lucek

• czysty jak zad źrebaka
    • *
    • Na forum od: Sie 2010
    • Miejsce pobytu:
    • Brud/Czysty: +2/-6
    « Odpowiedź #8 dnia: 22 Listopad , 2011, 18:20:33 pm »
  • Jeszcze nie twoj czas chomiczku...

Offline Nuitari

• Moderator
    • śmierdzący zgnilizną brudas
    • Na forum od: Sty 2008
    • Miejsce pobytu:
    • Brud/Czysty: +698/-346
    • xxx
      • Status GG
      • NuitariPL
      • Mój stan Xfire
    « Odpowiedź #9 dnia: 22 Listopad , 2011, 18:33:06 pm »
  • Moim zdaniem za wcześnie na adminowanie  ;-)
    Without warriors there can be no war