Nick w grze: CHINE
Witam!
Nie chce w tym temacie uzyskać tego aby @ krzys miał z tego jakieś konsekwencje w kwestii adminowania w grze. Chciałem jedynie zwrócić uwagę iż dnia dzisiejszego( 2011-05-21 17:00 - 17:45) na serwerze grało się nieprzyjemnie głównie z jego powodu.
Dlaczego?
Przez ponad 2 mapy ( przy trzecie z rzędu wyszedłem z serwera) cały czas biegał z zestawem P90 + Tuba(G3) niszczył tym samym cała zabawę z rozgrywki ( lekceważąc w ten sposób 1. zasadę z regulaminu adminów
1. Admin jest dla graczy i serwera - nie odwrotnie!
Większość graczy pewnie przyzna mi racje iż wielokrotne giniecie od tuby nie tylko na respie jest meczące i psuje cała zabawę. Powiedziałem więc to Krzysiowi ( w połowie 2 mapki ) lecz on najwidoczniej nie był skłonny do tego aby poświecić swoje statystyki w grze aby reszcie graczy było przyjemniej i nie zaniechał swojego postępowania.
Lecz jaki jest cel mojej wypowiedzi?
Tak wiec mam do adminów prośbę, aby podczas gry nie tylko grali dla siebie i pod siebie, ale swoim postępowaniem zachęcali do gry. Czyż nie o to chodzi w byciu adminem na serwerze?
Chciałbym też zauważyć iż parę lat temu gdy grałem w CoD4 na tym serwerze adminom naprawdę zależało na dobrej zabawie na serwerze. A gdy powiedziałem to Krzysiowi odpowiedział:
Pechunio
Pozdrawiam
EDIT: Uznałem że istotnym do dodania jest że na serwerze było 8 osób