Cześć ! Pamiętaj że jako GOŚĆ nie masz dostępu do części opcji na forum.
Nie możesz się ubiegać o admina na serwerach i brać udziału w naszych eventach.
Dołączysz do nas ?
Zapraszamy !
Tagi:

Autor [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Wątek: Chce wytlumaczenia od NADOLSKIEGO (Skarga)  (Przeczytany 317 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tw!Ster

• zeskrobuje brud z tyłka
  • Na forum od: Lut 2007
  • Miejsce pobytu: okolice Poznania
  • Brud/Czysty: +122/-146
  • Tw!Ster
Chce wytlumaczenia od NADOLSKIEGO (Skarga)
« dnia: 29 Czerwiec , 2011, 18:34:11 pm »
  • Wrzuć screena do galerii
  • Siema  :029:

Z zalem i smutkiem pisze ten watek  :( . Otoz zostalem zbanowany na 1 cala godz ! tj. okolo 17:58

MOJ NICK TO : POLAND

Cala histroria zaczela sie od tego ze zaplanowalem z braku zajec pograc troche z Wami... mimo ze nie mam wlasnego kompa udalo mi sie wejsc na brachola! BYLEM TAKI HAPPY, ze pogram sobie   :037: . Az grzala mi sie myszka w rece. Gralem z Wami hmm... z godz ? no moze troche wiecej... :035: bo wczesniej nie moglem dostroic cos mikrofonu :/ . Wiec po polgodzinnej walce UDALO sie . No to wychodzi z godz. :one: Bylem MEGA SZCZESLIWY WTEDY! Mysle, ze graczom fajnie sie ze mna gralo. A mi z nimi. Info bylo, kryjowki byly, ubranie bylo, grzeczne slowa byly. Ale ... (no wiem nie zaczyna sie od ,,ALE" zdania...wiec zaczne inaczej). Pod koniec mojego grania wszedl NAdolski. SUBADAMIN NADOLSKI. Gral ze mna moze z dwie rundy... UPS sorry ani jednej bo byl w przeciwnej. A moze jednak jedna, ale ja go nie widzialem, ze jest w mojej druzynie? No dobra 1:1 na rundach neich bedzie ale jestem przekonany ze w zadnej. Jestem zszokowany  :galy: zalamany  :( zastanawiajacy sie dlaczego?  :029: :051: NADOLSKI przecież gadalem, informowalem  :( Wiem ze paka byla podlozona na B... ja bylem przy domku z ckmem tam gdzie jest tak zielono podajze mapka OVERGROWN czy jakos tam. Bylo NAS duzo zyjacych. Z przeciwnej druzyny zostal juz jeden. Caly team byl i obserwowal pake, ja zostalem na miejscu przez wczesniej wskazane moje miejsce ... Dlaczego >? Otoz myslalem, ze  PRO GRACZ byl w chacie na A. i obserwowalem to , dlatego tez nie pobieglem do WAS gdzie bylo duzo ludzi. Jednak ktos krzyknal jest w domu przy B. To ruszylem az mi guma pod butami sie spalila. Dlaczego? bo juz wiedzialem, ze nie ma nikogo tam co obserwowalem, zle dostrzezenie z mojej strony ale bylem tak czy siak pod informacja glosowa.  :( . Dobra i nagle zaczynam wracac i BAN na okraglutka GODZ.  :( :029: . Zaraz mi napsizesz pkt z regulaminu. Okej . To ja ci odp od razu na to pytanie... CZy jestesmy my wszyscy BOTAMI ? CZy to co ja robilem to nie bylo oslanianiem paki ? przeciez bylem pod komunikacja.. widzialem ilu nas jest przy niej ... Padlo haslo jest na B to ruszylem. JESZCZE RAZ ! NIE BADZMY BOTAMI . ZACZNIJMY MYSLEC ZANIM COS JAK AUTOMAT ZROBIMY. TY NAJWIDOCZNIEJ W TYM CZASIE BYLEM USTAWIONY NA 60ST C DO PRANIA SWETERKOW WELNIANYCH  :( . Skurczyles moje mysli ze nadal moze byc fajnie na serwerach :( . Myslalem ze ty myslisz madrze zanim dasz bana kicka(jak czlowiek). Lecz widze, ze zaczales funkcjonowac jak automat niech ci bedzie firmy AMICA? :| . Nie zadam, zeby cie usuneli i zebys rezygnowal z funkcji admina. ZADAM abys zaczal znow MYSLEC ? !  :s .To tyle z mojej strony.

Z smutkiem a zarazem zalem Twister  :(

Offline nadolski

• klei sie od brudu
    • Na forum od: Mar 2008
    • Miejsce pobytu: Koło ( WLKP )
    • Brud/Czysty: +60/-36
    • ''...napewno nic nie dzieje się przypadkiem...''
      • Status GG
      • Najlepsza Symulacja Piłki Nożnej ONLINE
    Odp: Chce wytlumaczenia od NADOLSKIEGO (Skarga)
    « Odpowiedź #1 dnia: 30 Czerwiec , 2011, 00:00:20 am »
  • Twister wiesz kurcze ze Cie lubie... no ale patrzyłem co sie dzieje u Was,Ty i jeden łepek siedział na A (plan t był B i jak dawałem bany to zostało około 15sekund do wybuchu ) i nikt nie interesował się paką i tp,... (rule2,3), dobrze wiesz ,że nie lubie takiego czegoś, że jak idzie plant to ktoś ma to w  :dupa: i jakby nie patrzeć gra na fragi... mam nadzieje ze zrozumiesz moją kwestie w tym temacie... to była jednak troszkę przesada( przynajmniej dla mnie) ,jeżeli h@ to zrozumie inaczej to Ci usunie z kartoteki bana ,a ja poniosę konsekwencje za bany. Jednak dla mnie było to złamanie zasad.
    Pozdrawiam ;)

''...Napewno nic nie dzieje się przypadkiem ,nie ja to ustalam a czesto jest jak ja chce''

Offline Tw!Ster

• zeskrobuje brud z tyłka
    • Na forum od: Lut 2007
    • Miejsce pobytu: okolice Poznania
    • Brud/Czysty: +122/-146
    • Tw!Ster
    « Odpowiedź #2 dnia: 30 Czerwiec , 2011, 13:14:18 pm »
  • nie gralem na fragi nigdy, no chyba ze w TDM lub DM. Ja komunikowalem sie z druzyna i wiedzialem co dzieje sie na plancie B. Tak jak wczesniej pisalem - bylem przekonany ze ktos tam siedzi przy A wiec obserwowalem ta chate by nas nie zaszedl od tylu. Napisalem to tylko z tego powodu abyscie brali to tez pod uwage. ZAwsze mozecie sie popytac innych czy to bylo TP czy tez gra na fragi. Czy inni wiedzieli ze tam jestem. O to mi tylko chodzi. A paka sie interesowali bo gadalismy gdzie kto jest  :036:

Offline nadolski

• klei sie od brudu
    • Na forum od: Mar 2008
    • Miejsce pobytu: Koło ( WLKP )
    • Brud/Czysty: +60/-36
    • ''...napewno nic nie dzieje się przypadkiem...''
      • Status GG
      • Najlepsza Symulacja Piłki Nożnej ONLINE
    « Odpowiedź #3 dnia: 30 Czerwiec , 2011, 13:34:15 pm »
  • Dla mnie wygląda to tak, plant jest na B ,nie osłaniacie paki (łamiecie rule3) ,biegacie przy A i szukacie typka -> Gra na fragi.
    jeżeli h@ to zrozumie inaczej to Ci usunie z kartoteki bana ,a ja poniosę konsekwencje za bany. Jednak dla mnie było to złamanie zasad.
    Pozdrawiam ;)

''...Napewno nic nie dzieje się przypadkiem ,nie ja to ustalam a czesto jest jak ja chce''