Siema
Z zalem i smutkiem pisze ten watek

. Otoz zostalem zbanowany na 1 cala godz ! tj. okolo 17:58
MOJ NICK TO :
POLANDCala histroria zaczela sie od tego ze zaplanowalem z braku zajec pograc troche z Wami... mimo ze nie mam wlasnego kompa udalo mi sie wejsc na brachola! BYLEM TAKI HAPPY, ze pogram sobie

. Az grzala mi sie myszka w rece. Gralem z Wami hmm... z godz ? no moze troche wiecej...

bo wczesniej nie moglem dostroic cos mikrofonu

. Wiec po polgodzinnej walce UDALO sie . No to wychodzi z godz.

Bylem MEGA SZCZESLIWY WTEDY! Mysle, ze graczom fajnie sie ze mna gralo. A mi z nimi. Info bylo, kryjowki byly, ubranie bylo, grzeczne slowa byly. Ale ... (no wiem nie zaczyna sie od ,,ALE" zdania...wiec zaczne inaczej). Pod koniec mojego grania wszedl NAdolski. SUBADAMIN NADOLSKI. Gral ze mna moze z dwie rundy... UPS sorry ani jednej bo byl w przeciwnej. A moze jednak jedna, ale ja go nie widzialem, ze jest w mojej druzynie? No dobra 1:1 na rundach neich bedzie ale jestem przekonany ze w zadnej. Jestem zszokowany

zalamany

zastanawiajacy sie dlaczego?

NADOLSKI przecież gadalem, informowalem

Wiem ze paka byla podlozona na B... ja bylem przy domku z ckmem tam gdzie jest tak zielono podajze mapka OVERGROWN czy jakos tam. Bylo NAS duzo zyjacych. Z przeciwnej druzyny zostal juz jeden. Caly team byl i obserwowal pake, ja zostalem na miejscu przez wczesniej wskazane moje miejsce ... Dlaczego >? Otoz myslalem, ze PRO GRACZ byl w chacie na A. i obserwowalem to , dlatego tez nie pobieglem do WAS gdzie bylo duzo ludzi. Jednak ktos krzyknal jest w domu przy B. To ruszylem az mi guma pod butami sie spalila. Dlaczego? bo juz wiedzialem, ze nie ma nikogo tam co obserwowalem, zle dostrzezenie z mojej strony ale bylem tak czy siak pod informacja glosowa.

. Dobra i nagle zaczynam wracac i BAN na okraglutka GODZ.

. Zaraz mi napsizesz pkt z regulaminu. Okej . To ja ci odp od razu na to pytanie... CZy jestesmy my wszyscy BOTAMI ? CZy to co ja robilem to nie bylo oslanianiem paki ? przeciez bylem pod komunikacja.. widzialem ilu nas jest przy niej ... Padlo haslo jest na B to ruszylem. JESZCZE RAZ ! NIE BADZMY BOTAMI . ZACZNIJMY MYSLEC ZANIM COS JAK AUTOMAT ZROBIMY. TY NAJWIDOCZNIEJ W TYM CZASIE BYLEM USTAWIONY NA 60ST C DO PRANIA SWETERKOW WELNIANYCH

. Skurczyles moje mysli ze nadal moze byc fajnie na serwerach

. Myslalem ze ty myslisz madrze zanim dasz bana kicka(jak czlowiek). Lecz widze, ze zaczales funkcjonowac jak automat niech ci bedzie firmy AMICA?

. Nie zadam, zeby cie usuneli i zebys rezygnowal z funkcji admina. ZADAM abys zaczal znow MYSLEC ? !

.To tyle z mojej strony.
Z smutkiem a zarazem zalem Twister