@q00lka - jeżeli mnie pamięć nie myli to jako h@ ffa sam przyczyniłeś się do jego upadku - zajmowałeś się tamtym serwerem? Fajnie ruszyłeś głową - widać dokąd doszedł ffa. Więc takie teksty wsadź sobie głęboko - powiedz mi, czy na serwerze coś nie działa (np promod od 3 tygodni ma dziurę w pamięci i siedzi 999 dla wszystkich). A może nikt nie odpisuje na Wasze posty? A może coś innego - bot to bot. Dobrze, że nie muszę u nikogo pracować, bo jeszcze trafiłbym na kogoś kto nie umie wystukać żadnego argumentu.
Przeczytaj, zastanów się chwile a potem odpisuj, albo sobie daruj.
jeżeli jakiekolwiek propozycje to problem to proponuję zostawić tylko dział bany.
Ja takiemu mega szefowi proponuję czytać do skutku - pokaż mi gdzie napisałem, że nie bedzie slotu dla adminów "bo tak mówię"? Napisałem, że propozycja dania slotu każdemu adminowi jest skazana na porażkę i czekam na inne propozycje rozwiązania - muszę zapamiętać, żeby wyraźnie pisać i tłumaczyć...
1. Slot powstał po to, żeby motywować adminów - adminowanie to nie jest łatwa fucha, od nich wymaga się więcej i sie ich czepia - ale to też nie jest obowiązek, po prostu każdy chce dołożyć coś od siebie do serwera na którym lubi grać. Takie podejście jest ok - ale admin też nie jest czymś co skutkuje od razu różnymi przywilejami - po prostu ma możliwość dbania o atmosferę i styl gry jaki przyciągnął go na serwer. W związku z tym, że cała idea jest związana z motywacją i WYRÓŻNIENIEM dla mnie
na ten moment nie ma opcji z daniem każdemu.
2. Powiedz mi, czy jeżeli ktoś gra w miesiącu 8-12 h powinien zostać wyróżniony tym, że w godzinach najwiekszej miodności z gry sobie wchodzi bo ma właśnie 10 minut wolnego? 1000x bardziej wole takiego slota dać graczom, ale niestety nie było zainteresowania.
3.
Moje propozycje to albo dać takiego slota @ z 60lvl, albo 2, ktorzy najwiecej czasu maja wygrane na servie w ostatnim czasie lub ogolnie.
- z lvl 60 jest aktualnie 2 adminów - odpada
- druga opcja już była, sprawdzała się dobrze - teraz ma jeden minus - mała ogólna aktywność adminów - gdy ta propozycja była brana pod uwagę admini przez tydzień spędzali więcej czasu na serwerze niż teraz przez miesiąc - ale tamat można rozwinąć
Panie i Panowie - specjalnie dla niektórych napiszę wyraźnie - podawać propozycję i argumenty, bo tak wygląda rozmowa (chociaż niektórzy twierdzą, że i tak powinienem zamknąć temat, ale juz jakiegoś argumentu dla poparcia swojej teorii wymyślić nie potrafią) to może dojdziemy do consensusu.
Dla mnie dalej danie slota osobie, która wchodzi okazjonalnie na serwer nie jest opcją, a nikt poza Alariel nie wysilił się, żeby dać jakąś inna propozycję lub jakieś sensowne argumenty za slot4all.
Jeszcze jedno:
- argument, że admin na serwerze motywuje do lepszej gry jest mi dobrze znany i ten możecie sobie darować

, a w argumentacji i propozycjach pamiętajcie tylko w jakim celu jest priv
btw
qlik00 - dzięki za wyjaśnienie, ale wiem jak działają sloty...