Cześć ! Pamiętaj że jako GOŚĆ nie masz dostępu do części opcji na forum.
Nie możesz się ubiegać o admina na serwerach i brać udziału w naszych eventach.
Dołączysz do nas ?
Zapraszamy !
Tagi:

Autor [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Wątek: Free Slots 4 @  (Przeczytany 935 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline qlik00

• capi stęchlizną
  • Na forum od: Mar 2008
  • Miejsce pobytu: Pabianice
  • Brud/Czysty: +160/-86
    • Status GG
Free Slots 4 @
« dnia: 10 Grudzień , 2011, 08:46:10 am »
  • Wrzuć screena do galerii
  • Jak wyżej.
    moją propozycję motywuję tym że wieczorami ostatnio gra wiele osób a małpki brak. czasem żeby wejść na serwer trzeba dłuuugo poczekać. Więc nie proszę o dodatkowe slociki dla wszystkich, tylko żeby @ mogli wejść bez problemu.
    ->... Nie rozmawiam z Debilami , bo najpierw sprowadza  cię do swojego poziomu a później zniszczą  doświadczeniem... <-  

-Qlka-

Offline Agniecha

• śmierdzą mu nogi
    • Na forum od: Sie 2010
    • Miejsce pobytu: Wrocław
    • Brud/Czysty: +26/-11
      • Status GG
    Odp: Free Slots 4 @
    « Odpowiedź #1 dnia: 10 Grudzień , 2011, 10:17:19 am »
  • Popieram. Sama się nie raz zabierałam do napisania takiego tematu. Jestem za :)

Offline Nuitari

• Moderator
    • śmierdzący zgnilizną brudas
    • Na forum od: Sty 2008
    • Miejsce pobytu:
    • Brud/Czysty: +698/-346
    • xxx
      • Status GG
      • NuitariPL
      • Mój stan Xfire
    « Odpowiedź #2 dnia: 10 Grudzień , 2011, 11:07:24 am »
  • tylko żeby @ mogli wejść bez problemu.

ktoś kto gra 6-10 h w miesiącu ma problem z wejściem na serwer?

Propozycje - bo slot4all@ jest skazany na porażkę
    Without warriors there can be no war

Offline Agniecha

• śmierdzą mu nogi
      • Status GG
    « Odpowiedź #3 dnia: 10 Grudzień , 2011, 14:50:05 pm »
  • nie rozumiem czemu jest skazany na porażkę :> Wieczorem na prawdę jest ciężko wbić więc nie rozumiem dlaczego 2 adminów miało by nie mieć priva?

Offline Nuitari

• Moderator
    • Miejsce pobytu:
    • xxx
      • Status GG
      • NuitariPL
      • Mój stan Xfire
    « Odpowiedź #4 dnia: 10 Grudzień , 2011, 15:16:17 pm »
  • więc nie rozumiem dlaczego 2 adminów miało by nie mieć priva?

kto mówi o 2 adminach?

slot4all@ jest skazany na porażkę

a teraz:
    Propozycje

;-)

Offline Alariel

• śmierdzą mu nogi
    • Na forum od: Sty 2009
    • Miejsce pobytu: Warszawa
    • Brud/Czysty: +44/-11
      • Status GG
      • Mój stan Xfire
    « Odpowiedź #5 dnia: 10 Grudzień , 2011, 18:46:57 pm »
  • Propozycje - bo slot4all@ jest skazany na porażkę

Rowniez mysle, ze slot4all@ nie jest dobrym pomyslem.
    Moje propozycje to albo dac takiego slota @ z 60lvl, albo 2, ktorzy najwiecej czasu maja wygrane na servie w ostatnim czasie lub ogolnie.  ;)

Offline Agniecha

• śmierdzą mu nogi
      • Status GG
    « Odpowiedź #6 dnia: 10 Grudzień , 2011, 21:06:00 pm »
  • Hmm no ja mówie o 2 adminach, bo zdaje się że są 2 sloty jeszcze dodatkowe wolne ?

Chyba że się mylę ;)

Offline qlik00

• capi stęchlizną
    • Na forum od: Mar 2008
    • Miejsce pobytu: Pabianice
    • Brud/Czysty: +160/-86
      • Status GG
    « Odpowiedź #7 dnia: 11 Grudzień , 2011, 02:08:58 am »
  • Tja jak z ffa, widzę że H@ ma wszystko w dupie, zamiast szukać rozwiązań to szuka problemów. w takiej formie prowadzenia serwera prognoza to podzielenie losu ffa i tp no gl.  Wystarczy podłapać temat i ruszyć czachą ale bot to bot.

Każdy  @ ma free slot, wolnych slotów to liczba 2.     @ to nie debile więc zakapują że jak jest 18 slotów zajętych a nie 16 to czekają na swoją kolej. Jeżeli  @ nie umie się zaadoptować to leci chociaż sam powierzyłeś tym osobom pakiet zaufania więc skąd ten sceptycyzm?

Masz jeden serwer do ogarnięcia więc troszkę wiary w ludzi którzy chcą na nim trzymać porządek, bo jeżeli sam nie odwiedzasz tego podwórka to daj innym możliwość bycia na nim cały czas.  a @ nie ma tu wielu, ( ale widze ze to problem )

jeżeli jakiekolwiek propozycje to problem to proponuję zostawić tylko dział bany.  albo wyłączenie wtyczki.

slot4all@ jest skazany na porażkę

jeżeli dla Ciebie powierzenie @ narzędzia to problem, i co miałoby byc niepowodzeniem?
    faktycznie lepiej zostawić niech umrze to śmiercią naturalną. bo są tanksy, majnkrafr albo marjobros.  to po co dbać o cos co się zaczęło. Dobrze że nie mam takich pracowników, którzy zaczynają projekt a jak się znudzi to leży w szufladzie bo wywalił bym  na zbitego ryja.
    « Ostatnia zmiana: 11 Grudzień , 2011, 02:19:46 am wysłana przez qlik00 »
    ->... Nie rozmawiam z Debilami , bo najpierw sprowadza  cię do swojego poziomu a później zniszczą  doświadczeniem... <-  

-Qlka-

Offline Smerf

• śmierdzą mu nogi
    • Na forum od: Cze 2009
    • Miejsce pobytu: Poznań
    • Brud/Czysty: +15/-9
      • Status GG
    « Odpowiedź #8 dnia: 11 Grudzień , 2011, 02:17:24 am »
  • W sumie to popieram pomysł udostepnienia adminom dostepu do priv slotow. Podzielic nas na 3 osobowe grupy i niech dostep zmienia sie razna tydzien.prawda jest ze czasami próbuje dostać sie na server przez poł godziny. Mam tu na mysli sytuacje gdzie widze ze wsrod grajacychnie ma zadnej @ a server pełny. W takim momencie przydaloby sie wbic na priva,sprawdzic sytuacje z mirko i stosowania sie ro rulesow... zrobic pozadek i ewentualnie wrocic na normalnym slocie.

Offline Agniecha

• śmierdzą mu nogi
      • Status GG
    « Odpowiedź #9 dnia: 11 Grudzień , 2011, 10:54:46 am »
  • Nawet nie musimy sie dzielić na grupy 3 osobowe... Waściwie Qlka ma rację, że nawet jeśli kazda Małpa będzie miała hasło na priv slota, to wejdą tak czy siak tylko 2 osoby, tzw, "kto pierwszy ten lepszy", a przecież się nie pozabijamy o to jak ktoś wejdzie przed nami ;)

Właściwie nie widzę tutaj możliwości porażki w takim rozwiązaniu :)

Offline _Fullspeed_

• klei sie od brudu
    • Na forum od: Maj 2009
    • Miejsce pobytu: Złocieniec
    • Brud/Czysty: +89/-43
    • "Adrenalina uzależnia"
      • Status GG
    « Odpowiedź #10 dnia: 11 Grudzień , 2011, 12:52:14 pm »
  • Zastanawia mnie jedno. Dlaczego Twórca tematu jest zwykły gracz a nie @?! czyżby @ się bali napisać sami?, przecież to jest w ich interesie..   I jak na razie to ze wszystkich @(9 ich jest) tylko 2 się odezwało wiec zainteresowanie ze strony @ widać jest bardzo duże.
    Jak dla mnie Ala Dobrze napisała, 60 powinny dostać lub Ci co najwięcej graja a nie wejdzie raz w tygodniu i na privie jeszcze  :facepalm:
    "Tylu wariatów na drogach, że czasami ciężko ich wyprzedzić"

Offline Agniecha

• śmierdzą mu nogi
      • Status GG
    « Odpowiedź #11 dnia: 11 Grudzień , 2011, 13:48:18 pm »
  • No bo do tej pory Admini grzecznie się dobijali przez pół godziny na server, ale skoro padł taki pomysł to jestem jak najbardziej za.

Nie Wiem czemu sie tak obruszasz ze to Qlka napisał temat???

A temat powstał wczoraj, jest weekend i nie każdy filuje na forum czy jest jakis nowy topic, więc daj tematowi sie jeszcze rozwinąć.

Może ok niech jeden admin z 60lvl (Dla mnie DeX sie nadaje najbardziej) dostanie 1 priva, a drugi powinien byc dostępny dla kazdego, bo też nie jest tak że jak jeden admin dostanie i gra codziennie.

Offline krzys

• śmierdzą mu nogi
    • Na forum od: Gru 2009
    • Miejsce pobytu: łódź
    • Brud/Czysty: +15/-9
      • Status GG
    « Odpowiedź #12 dnia: 11 Grudzień , 2011, 14:01:31 pm »
  • Wam jak zwykle coś nie pasuje masakra, jeśli tylko @ mają mieć priv slota to faktycznie niech wszyscy @ znają hasło i kto pierwszy ten lepszy więcej ludzi większa zabawa i zawsze bedzie @ na serwie a chyba o to w tym chodzi,według mnie to najlepsze wyjście ale zrobicie jak chcecie

Offline Nuitari

• Moderator
    • Miejsce pobytu:
    • xxx
      • Status GG
      • NuitariPL
      • Mój stan Xfire
    « Odpowiedź #13 dnia: 11 Grudzień , 2011, 22:12:05 pm »
  • @q00lka - jeżeli mnie pamięć nie myli to jako h@ ffa sam przyczyniłeś się do jego upadku - zajmowałeś się tamtym serwerem? Fajnie ruszyłeś głową - widać dokąd doszedł ffa. Więc takie teksty wsadź sobie głęboko - powiedz mi, czy na serwerze coś nie działa (np promod od 3 tygodni ma dziurę w pamięci i siedzi 999 dla wszystkich). A może nikt nie odpisuje na Wasze posty? A może coś innego - bot to bot. Dobrze, że nie muszę u nikogo pracować, bo jeszcze trafiłbym na kogoś kto nie umie wystukać żadnego argumentu.
    Przeczytaj, zastanów się chwile a potem odpisuj, albo sobie daruj.

jeżeli jakiekolwiek propozycje to problem to proponuję zostawić tylko dział bany.

Ja takiemu mega szefowi proponuję czytać do skutku - pokaż mi gdzie napisałem, że nie bedzie slotu dla adminów "bo tak mówię"? Napisałem, że propozycja dania slotu każdemu adminowi jest skazana na porażkę i czekam na inne propozycje rozwiązania - muszę zapamiętać, żeby wyraźnie pisać i tłumaczyć...

1. Slot powstał po to, żeby motywować adminów - adminowanie to nie jest łatwa fucha, od nich wymaga się więcej i sie ich czepia - ale to też nie jest obowiązek, po prostu każdy chce dołożyć coś od siebie do serwera na którym lubi grać. Takie podejście jest ok - ale admin też nie jest czymś co skutkuje od razu różnymi przywilejami - po prostu ma możliwość dbania o atmosferę i styl gry jaki przyciągnął go na serwer. W związku z tym, że cała idea jest związana z motywacją i WYRÓŻNIENIEM dla mnie na ten moment nie ma opcji z daniem każdemu.
    2. Powiedz mi, czy jeżeli ktoś gra w miesiącu 8-12 h powinien zostać wyróżniony tym, że w godzinach najwiekszej miodności z gry sobie wchodzi bo ma właśnie 10 minut wolnego? 1000x bardziej wole takiego slota dać graczom, ale niestety nie było zainteresowania.
    3.
    Moje propozycje to albo dać takiego slota @ z 60lvl, albo 2, ktorzy najwiecej czasu maja wygrane na servie w ostatnim czasie lub ogolnie.

- z lvl 60 jest aktualnie 2 adminów - odpada
    - druga opcja już była, sprawdzała się dobrze - teraz ma jeden minus - mała ogólna aktywność adminów - gdy ta propozycja była brana pod uwagę admini przez tydzień spędzali więcej czasu na serwerze niż teraz przez miesiąc - ale tamat można rozwinąć

Panie i Panowie - specjalnie dla niektórych napiszę wyraźnie - podawać propozycję i argumenty, bo tak wygląda rozmowa (chociaż niektórzy twierdzą, że i tak powinienem zamknąć temat, ale juz jakiegoś argumentu dla poparcia swojej teorii wymyślić nie potrafią) to może dojdziemy do consensusu.
    Dla mnie dalej danie slota osobie, która wchodzi okazjonalnie na serwer nie jest opcją, a nikt poza Alariel nie wysilił się, żeby dać jakąś inna propozycję lub jakieś sensowne argumenty za slot4all.

Jeszcze jedno:
    - argument, że admin na serwerze motywuje do lepszej gry jest mi dobrze znany i ten możecie sobie darować  ;-), a w argumentacji i propozycjach pamiętajcie tylko w jakim celu jest priv

btw
    qlik00 - dzięki za wyjaśnienie, ale wiem jak działają sloty...

Offline MisterS

• capi pod pachami
    • Na forum od: Wrz 2009
    • Miejsce pobytu: Poznań
    • Brud/Czysty: +24/-24
      • Status GG
    • Obserwowany
    « Odpowiedź #14 dnia: 11 Grudzień , 2011, 22:42:43 pm »
  • Slot dla admina- jak najbardziej za !

Przydzielanie slota - powiedzmy na dwa, trzy tygodnie.
    Sposób przydzielania - ankieta. (to chyba nie problem ogłosić raz na 2-3 tygodnie ankietę na forum, żeby ludziska zagłosowali na slota dla @

anything