1) @q00lka - jeżeli mnie pamięć nie myli to jako h@ ffa sam przyczyniłeś się do jego upadku..........
1. Slot powstał po to, żeby motywować adminów - adminowanie to nie jest łatwa fucha, od nich wymaga się więcej i sie ich czepia - ale to też nie jest obowiązek, po prostu każdy chce dołożyć coś od siebie do serwera na którym lubi grać. Takie podejście jest ok - ale admin też nie jest czymś co skutkuje od razu różnymi przywilejami - po prostu ma możliwość dbania o atmosferę i styl gry jaki przyciągnął go na serwer. W związku z tym, że cała idea jest związana z motywacją i WYRÓŻNIENIEM dla mnie na ten moment nie ma opcji z daniem każdemu.
2. Powiedz mi, czy jeżeli ktoś gra w miesiącu 8-12 h powinien zostać wyróżniony tym, że w godzinach największej miodności z gry sobie wchodzi bo ma właśnie 10 minut wolnego? 1000x bardziej wole takiego slota dać graczom, ale niestety nie było zainteresowania.
3. Moje propozycje to albo dać takiego slota @ z 60lvl, albo 2, którzy najwięcej czasu maja wygrane na servie w ostatnim czasie lub ogólnie.
- z lvl 60 jest aktualnie 2 adminów - odpada
- druga opcja już była, sprawdzała się dobrze - teraz ma jeden minus - mała ogólna aktywność adminów - gdy ta propozycja była brana pod uwagę admini przez tydzień spędzali więcej czasu na serwerze niż teraz przez miesiąc - ale tamat można rozwinąć
co do pierwszej części Twojej wypowiedzi, taka mała sugestia. nie pomijaj faktów
Forma władzy na tym serwerze była przedziwna. czyli H@ od wszystkiego, H@ od PiAr:) i reszta. więc taki H@ to zwykły @ z oślą czapką na głowie.
Tak byłem H@ (PR)na serwerze do momentu objęcia mojego stanowiska przez miśka. Moja kapitulacja była spowodowana tym że nie miałem czasu. Po przejęciu pałeczki przez miśka z początku nie było źle ale obecność miśka na serwerze, forum po wejściu tanks była znikoma. każda próba porozumienia się leciała do kosza ze stwierdzenia ( oooo zapomniałem.) więc nie obrażaj mnie sugerując ze przeze mnie upadł serwer.
wracając do tematu.
przy takim obrocie wydarzeń:
(Po co taka propozycja z mojej strony?)
-dla ożywienia serwera żeby było widać że coś się dzieje
-Dla pozyskania nowych @. Dlaczego? Tak jak na ffa Admini coraz mniej odwiedzają serwery, trzeba zachęcić ich do działania a dodatkowo zasilić sie w posiłki. Z autopsji widzę że dzieję sie podobnie Jak na ffa więc można coś w tym kierunku zrobić
-przydatna sprawa kiedy wieczorem ( o dziwo) nie można wbić się na serwer a po wbiciu nie ma admina i cele mapy idą w ....
(Jak i co zrobić?)
przy takim stanie rzeczy dla mnie free slot dla @ to nie nagroda tylko narzędzie. Ale ok, możemy to połączyć. ( chyba

)
-w konsoli wpisujemy ( Chcesz mieć FREE SLOT? Zostań Adminem)
-2 sloty idą do dwóch 60tek.
-2 sloty są losowane między najbardziej aktywnych @ ( w sumie na serwerze są tylko 2 sloty przeznaczone dla @ więc jeżeli całą czwórka będzie chciała wejść, no to kto pierwszy...
-Wybór dla 2ch @ 1x na tydzień, np w każą środę.
-@ 2x pod rząd nie może otrzymać FS@.
to chyba tyle.
Ważne żeby coś się działo na serwerze. Brak eventów, osób do ich prowadzenia a co gorsza coraz mniejsza aktywność @ przyczyni się do klapy serwera. Oczywiście taka jest kolej rzeczy. Ale można to przedłużyć
Nie chce wytykać nikomu błędów bo wychodzę z założenia, że trzeba szukać rozwiązań a nie problemów.
Niu?

Buziak na zgodę?