Cześć ! Pamiętaj że jako GOŚĆ nie masz dostępu do części opcji na forum.
Nie możesz się ubiegać o admina na serwerach i brać udziału w naszych eventach.
Dołączysz do nas ?
Zapraszamy !
Tagi:

Autor [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Wątek: Skarga - Nadolski  (Przeczytany 197 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SHIVAR|PL

• delikatnie przybrudzony
  • **
  • Na forum od: Maj 2011
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Brud/Czysty: +1/-3
Skarga - Nadolski
« dnia: 05 Czerwiec , 2011, 15:33:41 pm »
  • Wrzuć screena do galerii
  • Witam
    Grałem na serwerze [G4G.pl] TP HC
    dawałem stosowne info kiedy było trzeba. Nadolski był w przeciwnym teamie i wlepił mi bana za nie używanie mikrofonu. a najlepsza akcja była taka że dokładnie 50-40 sekund temu (była to mapa broadcast) dawałem info ze gość leci rozbrajać nasza pakę (podałem dokładną lokalizację) sam go nie moglem zdjac poniewaz mialem klase snajper i bylo to ciezkie to wykonania.
    Podsumowując, chyba ktoś nakablowal na mnie ale zle nakablowal bo dawalem dobre info :) fakt gram na serwerze miesiac dwa i nie kazdy kojarzy moj glos ale to nie problem zeby sobie wcisnac TAB i zobaczyc kto mowi... a nie jeszcze zle kablowac.
    Albo poprostu nie wiem :) bo nadolski w kazdy badz razie nie mogl udowodnic mi,, ze sie nie odzywam i nie daje infa bo bylem w innym teamie... heh spoko
    Niechce tu nikogo krytykowac ale ban ten jest niesluszny. to tylko jedna godzina
    ale fakt faktem bana dostalem... za nic :)
    Pozdrawiam
    SHIVAR PL

Offline nadolski

• klei sie od brudu
    • Na forum od: Mar 2008
    • Miejsce pobytu: Koło ( WLKP )
    • Brud/Czysty: +60/-36
    • ''...napewno nic nie dzieje się przypadkiem...''
      • Status GG
      • Najlepsza Symulacja Piłki Nożnej ONLINE
    Odp: Skarga - Nadolski
    « Odpowiedź #1 dnia: 05 Czerwiec , 2011, 15:44:04 pm »
  • Kolego byliśmy w jednym teamie i nikt nie musiał na Ciebie kablować.
    Prosta sytuacja, przez 3-4 rudny tylko jedna osoba się odzywała, reszta  :dupa: .
    To nie będę się z wami bawił w kicki jak Ty masz 200+ połączęń.
    Odczekaj i graj dalej.

''...Napewno nic nie dzieje się przypadkiem ,nie ja to ustalam a czesto jest jak ja chce''

Offline SHIVAR|PL

• delikatnie przybrudzony
    • **
    • Na forum od: Maj 2011
    • Miejsce pobytu: Poznań
    • Brud/Czysty: +1/-3
    Odp: Skarga - Nadolski
    « Odpowiedź #2 dnia: 05 Czerwiec , 2011, 16:01:33 pm »
  • Bo jak nic nie zauważyłem to nie będę mówił to jest proste.
    Na początku gry jeszcze nim zdąrzyłeś przyjść dałem stosowne info, że będę w budynku na przeciwko studia żeby strzelać ze snajperki, może wtedy jeszcze nie byłeś na serwie nie wiem. Niechce mi się kłócić ale moim zdaniem ban trochę nie do końca bo info daję dobrę a jak czegoś nie widzę no to nie mówię.. logiczne. Fakt nie mówiłem za każdym razem gdzie idę, ale dałem takie info na początku mapy, że za każdym razem tam będę :)
    Nie ma sensu sobie szukać wrogów ani niechce mi się już dyskutować, miało to na celu wytłumaczenie, usprawiedliwienie, aniżeli jakieś wytykanie twoich błędów lub moich.
    Pozdrawiam

anything