No nie wiem Easy.
Gungame bez głosowania ?
Kiepsko to widzę. To specyficzna rozgrywka. Np. w późnych godzinach, kiedy jest mało ludzi, nie wyobrażam sobie tej garstki jak biega np. na Pipeline i szuka się po mapie.
Poza tym zauważyłem, że większość zdecydowanie woli mapki których nie ma np. na TP.
Shipment czy killhouse są najczęściej wybierane.
Jeszcze jedno, nikt w pojedynkę niczego nie zmieni i nikogo nie wyrzuci. Jak to w głosowaniu - decyduje większość. I to jest właśnie "gracze dla graczy"
Chociaż akurat w omawianym przypadku usuwanie kogoś "bo mu się wydaje" traci logikę.
Sam obserwowałem wczoraj autora wątku i nie zdecydowałem się na żadne działania. Według mnie koleś jest nieźle ogarnięty, dysponuje doskonałymi słuchawkami i tyle.
Nie celował ani nie śledził celu przez ściany. Nie zauważyłem "skoków" broni, czy innych podobnych anormalnych rzeczy. Siedziałem na nim dobre 15 minut.
Niech zdecyduje większość czy zostawić vote czy nie. Jeśli o mnie chodzi to uważam, że powinno być. Z powodów które już podałem.
Sprawdzę też, czy da się usunąć tylko wyrzucanie graczy, ale coś mi się mocno wydaje, że nie.
Jeśli będzie to możliwe to jeszcze dzisiaj to zmienię i pozostanie tradycyjne zgłaszanie kandydatów na forum.