Ej jak ja zobaczyłem demko tego "niewinnego" Rube'go to teraz siedzę, śmieję się i jestem cały w kale.
*kakale.
KONIEC IMPERZY ADAMSEK - typ dostał już 8 bana za bluzgi. Gdybyś w ogóle przeczytał poradnik @ i co się robi z 8 banem to byś wiedział za co dostał perma...
Blanco - Perm za czity, był jakiś bug z HLTV (nawet zgłoszony, przeze mnie
tutaj) i nie dodawało demek. Wtedy razem z Petol'em daliśmy po banie za czity. -.- Były na 100% zresztą nikt się nawet nie odezwał...
Rem!kos. - Jedyny, którego demka nie mogę znaleźć z wczoraj.

Jakby mi ktoś pomógł to byłbym wdzięczny... Ale jestem pewien na 99%, że miał haxy... Ja nie chcę banować jak ktoś mnie ubije 2 razy więcej niż trzeba. To Padre po każdym kto go zabije pisze ,,On chyba coś ma".
,,A przy okazji dowiedziałem się paru innych rzeczy, a mianowicie ja zostałbym równie niesprawiedliwie zbanowany(Permanentny), ale na szczęście uratowało mnie to, iż zostałem adminem..." Wiesz co... Zbanować to miałem Cię ochotę jak się bawiłeś Amx'em. -.- Bo byłem na skraju załamania nerwowego. Wszystkie Twoje zarzuty są wyssane z palucha. Tak samo te o czity jak i ten o mój wiek.
,,wyjawić Wam prawdę na oczy, której Wy nie chcieliście znać lub została zatajona przed Wami." Czy Ty skończyłeś człowieku podstawówkę?
P.S:
Ja tylko poinformowałem ludzi, że robisz coś źle, kwasów nie chciałem, ale skoro Ty zaczynasz robić takie scenki... Ja nie będę dawał po sobie jeździć i nie będę na to patrzał.
P.S2:
Chciałbym, żeby DNL mi napisał (na priv lub tu) jak ocenia moją pracę do tej pory... Jest to dla mnie bardzo ważne, już wcześniej chciałem go o to poprosić ale nie miałem odwagi... W takiej sytuacji jestem zmuszony zaczerpnąć opinii o mnie samym od H@.