Panel web
czy można zrobić podział na dni w:
Your actions on game server
Jak się sporo na czat gada a potem po grze chce się przejrzeć co się pisało lub komu sie dało kicka (dla sprawdzenia kolesia), po kliknięciu w tą opcje trzeba czekać aż załaduje nam całą liste naszego spamu od początku serwera. Chyba to też w jakimś stopniu obciąża serwer (?) a jakby był taki podział było by super.
Tutaj ? Jak nie to daję se siana... ;]
Edit: Nie wiem komu ale - dziękować
Edit No 2Nowa funkcja
Warn zależny od ilości conectów. Już piszę o co mi chodzi
Obecnie za klnięcie dostaje się 2 dni warna -wiadomo po 3 leci się z automatu jednak dziś przeglądając liste aktywnych warnów doszedłem do wniosku że są kolesie z długim stażem którzy zdają sobie sprawe ze swojego klnięcia i namiętnie to wykorzystują licząc w pamięci na ile se mogą pozwolić (zresztą sam guard im to podpowiada) a kartoteka ich dłuuuuuuga jak "4xpage up"

Propozycji mam dwie:
1. Wydłużać warny w zależności od ilości conectow, przykładowo kolo do 50 conectow może miec warna 1 dniowego po 50 już 2 dni po 100 conn. 3 dni itd do maksymalnej ilości 300 conn. co dało by 6 dni warna dla kolesia (czy tam w ilości godzin, (zamiast conn.) rozegranych na G4G jak już wolicie)
2. Aby guard automatycznie "donosił" na takiego delikwenta H@ powiedzmy koles ma 30 ostrzeżeń od guarda to 31 automatycznie powoduje wysłanie alertu do H@ aby sprawdził co to za koleś i czy już nie zasługuję na "papa" z naszym serwerem.
Edit NO3Czy w zakładce" Player Details" można by umieścić zakładke sumującą dokonania gracza?
Przykład
Ilość warnów -
Ilość banów -
Sumowanie czasu z wszystkich dni -
Niektórzy gracze to giganci w dziedzinie buractwa i liczenie tego ręcznie w celu ew. zgłoszenia do perma za buraczenie czasem jest żmudne. Zreszta można by też tu zrobić automata przykładowo po 10 banie ban z automatu na 15 dni a po 15 banie PERM czy jakoś tak.