słuchaj no wszystkomający omnibusie z Chęcharzewa - proszę tylko o info na temat eventu, a ty obrażasz się jak jakiś smarkacz
pozwól, że przytoczę twoje wcześniejsze posty:
Witam,
21 stycznia, piątek rusza WAT LAN PARTY.
Taka impreza to dużo zabawy niezależnie od wyniku, a jeśli są zwycięstwa radość jest podwójna.
Szukam osób z Warszawy, okolic, bądź mogących przyjechać do stworzenia drużyny CS 1.6 i wystartowaniu w rywalizacji.
Zabawa zaczyna się w piątek o 18 i prawdopodobnie potrwa całą noc.
Koszt dla gracza to jedynie 20zł i choć nie ma co liczyć na nagrody warto zainwestować dla samej zabawy.
Chętnych proszę o wpis, lub jakikolwiek kontakt umożliwiający dogadanie się.
Nie jest to reklama imprezy i nie będę wklejał żadnych reklam.
Mam chęć tam pograć i szukam innych chętnych.
Co do konkretów to kłania się czytanie ze zrozumieniem.
CS 1.6
21 stycznia (piątek) 18 start, koszt 20 zł.
To są wszystkie informacje jakie na dzień dzisiejszy przedstawili organizatorzy.
Pozdrawiam i liczę na bardziej ogarnięte osoby.
A jeśli cię to nie interesuje to nie zaglądaj do tematu.
jeśli gdzieś pośród tej elokwencji ukryłeś adres, pod którym dzieją się różne dziwne rzeczy związane z klikaniem i kucaniem to albo je zawoaluowałeś jak mistrz szarad, albo po prostu z rozpędu połknąłeś kilka słów skladających się na lokalizację pidżamowego party...
może masz krzaczaste brwi, może masz ropę w kącikach oczu, a może lunatykujesz...
zarzucasz mi brak kilku klas podstawówki, a nie potrafisz udzielić prostej odpowiedzi na proste pytanie "gdzie dokładnie odbywa się event"... za to popisujesz się posiadaniem świadectwa ukończenia podstawówki (podobno w przeciwieństwie do mnie)... ale wierz mi, że oprócz świadectwa ze szkoły podstawowej potrzebujesz jeszcze doświadczenia i mądrości.. ale tego nie kupisz... nie licz więc, że kiedyś te walory nabędziesz..
apeluję jeszcze raz: podaj dokładne miejsce wat'u