ile czasu trzeba poswiecic na gre zeby sie dorobic 300-400 ojro? jak wyglada z oplatami za ta gre bo sie nie znam...
uczciwie?? to sie nie oplaca

gra kosztuje kolo 400 zl pewnie( 1 czesc + dodatek) potem trzeba placic co miesac 50 zl badz co 2 miesiace 100 zalezy jaki sposob placenia wybierasz.
Jesli jestes nolajfem to dobicie 70 zajmie ci miesiac tak okolo (zalezy jaka klase wybierzesz). Jesli grasz dla przyjemnosci to okolo 2-2.5 meicha. potem jak juz masz ta 70 musisz sie dogracic a itemy jak wiadomo leca randomowo czyli moze byc tak ze z 3 bossow wyleca dla ciebie 3 itemy a moze byc tak ze 10x byles na tych bossach i nic dla ciebei nie wypada. oczywiscie tutaj potrzebny jest progress gildii ja mialem ciut latwiej bo doszedlem do gildii ktora robila Karazhan 1 shotem nie meczyla sie z bosami tam.
Ja ogolnie gram tym pala od wejscia dodtaku czyli jakies 6-8 miechow.
czyli 160 za dodatek + 8x 50 = 160 + 400 = 560 zl + sporo straconego czasu

dotego nalezy jeszcze doliczyc wartosci itemow jakie na sobie mam + ze na koncie mam duzo postaci kolo 20-40 lvlu.
W polsce wiadomo ze ciezko dostac za to te 900 zl ale ludzie z ue maja kupe kabony wiec tak 300-400 euro mozna spokojnie wycignac. Ostatnio patrzylem na allegro.pl i koels wystawil za 1200 warriora z legendarnym mieczem( jedyna cenna rzecz w jego postaci) + niekompletny set Wrath( na 60 lvl) wiec jesli ktos takiego warra kupi to juz polacy kupia wszystko