Witam
Ostatnio zacząłem pogrywać League of Legends- produkcję, którą raczej niewielu trzeba przedstawiać (a jeśli trzeba to jestem do dyspozycji). Z miejsca zacząłem hostować mecze, wprowadzając na nich zasady których nauczyłem się na G4G. I tutaj zaczyna się problem: pomijając fakt, że graczy nie da się kicknąć in game, istnieje spory(bardzo spory) problem w trwałym banowaniu ludzi, którzy na to zasługują, łamiąc owe zasady. Prowadzę własną listę, no ale litości! Co ja mogę z notatnikiem

? A będąc totalnym laikiem w dziedzinie informatyki oraz programowania nic więcej nie mogę.
Zwracam się tu z prośbą do graczy z naszej społeczności czynnych w LoL'u by prowadzić jakąś listę banów (dokumentowanych screenami i filmikami naturalnie) jeżeli ktoś jest zainteresowany (No i jeżeli odpowiedni dział zostałby założony). Jeżeli administracja G4G zechciała by zwrócić to można by nawet rozwinąć działania do napisania stosownego programu a la Guardian do BC2 (spekulacje, nawet nie mam pojęcia na ile realne, ale przecież piękne nieprawdaż?

.
Proszę o opine w tej sprawie
Dzięki